Telefoon INFO
Online Reservieren

Activiteiten deze zomer


In het hoogseizoen is er regelmatig iets te doen op de camping voor jong en oud!

Activiteiten zoals bijvoorbeeld Bingo, aquagym, films, kinderdisco, springkasteel enz. 

In ons jubileumjaar 2017 is ook Aartje Twinkel van de partij!

(lees onder verder)

Aartje Twinkel

Na het grote succes van de afgelopen jaren komt Aartje Twinkel ook dit jaar weer naar de camping!

En omdat camping Hohenbusch het aankomende jaar zijn 40 jarig jubileum viert is Aartje zelfs iedere dag aanwezig om er samen met de kinderen een superleuke vakantie van te maken!  

Aartje en zijn vriendje zijn aanwezig van 20 juli tot 17 augustus 

Op de dinsdagen trekt Aartje zich terug in zijn holle boom om een beetje bij te komen van alle aktiviteiten.  

Want Aartje vind alles leuk! Zingen, dansen, knutselen of sporen zoeken? Iedere week staat met een eigen thema bol van de aktiviteiten waaraan jullie kunnen deelnemen.
En heb je goed meegedaan?  Dan krijg je aan het einde van iedere week een eigen Twinkel-diploma!   

Samen met de kinderen maakt Aartje Twinkel van de vakantie één groot feest! 

Wie is eigenlijk Aartje Twinkel? Dat lees je hier

De vier thema's 2017

Bombardelli's Bolderende Beestenbende

Circusdirecteur Bombardelli zou deze week met zijn circus langs komen, maar het noodlot heeft toegeslagen! Al zijn dieren en al zijn acts zijn de weg kwijt geraakt! Aartje en Suus gaan Bombardelli helpen door zelf een circus op te zetten, maar dat kunnen ze natuurlijk niet alleen. De kinderen van de camping leren deze week samen met Aartje en Suus wat er nodig is om een circus in elkaar te zetten. Aan het einde van de week zullen ze dan ook zelf een fantastisch optreden geven in Bombardelli's Bolderende Beestenbende!

 

Er is er één jarig (week 29 juli - 4 augustus)

Het is weer zo ver! Aartje is jarig en dit jaar wordt het zijn meest fantastische verjaardag ooit! Dat wil hij voor elkaar krijgen door de héle camping te versieren met slingers en ballonnen. Maar, het aller belangrijkste vindt hij dat hij niet de enige is die plezier heeft. Ook kinderen die niet eens op de camping zijn en die het best moeilijk hebben moeten een kans krijgen om het leuk te hebben op Aartjes verjaardag. Daarom gaat hij deze week met alle kinderen op de camping geld inzamelen voor Clini Clowns. Hoera! Hiervoor gaan we allerlei inzamelingsactiviteiten ondernemen.

 

En ze leefden nog ‘Lang en Gelukkig’

Er is veel onrust in het magische koninkrijk. De Heks, die al eeuwen lang het Koninkrijk plaagt, wordt steeds enger en steeds gemener. Deze week leren de kinderen over de bewoners van het magische koninkrijk en kunnen ze een toverstaf maken om zich tegen de Heks te kunnen verdedigen. Alles wordt uiteindelijk duidelijk in de musical van deze week. Een strijd tussen goed en kwaad, maar wie wint er?

 

Schat van de Zeven Zeeën

Het schip van Kapitein Flosbaard is gestrand en zijn schat is kwijt geraakt. Suus heeft iets gevonden dat best wel op een schatkaart lijkt, maar het net niet is. Aartje en Suus willen super graag de schat vinden, maar om de kaart compleet te maken, hebben ze wel de hulp van echte piraten nodig! Daarom is er deze week een echte piratentest: wie van de kids op de camping heeft het in zich om een echte piraat te worden en de schat te vinden?

Creatieve workshops in de vakantie

Tijdens uw verblijf op camping Hohenbusch kunt u deelnemen aan workshops die aangeboden worden door het "Kreative Atelier" van Neundorf. De workshops duren gemiddeld 2 dagen.

Naar de website

Ezelworkshop

Tijdens uw verblijf op camping Hohenbusch kunt u deelnemen aan workshops die aangeboden worden door de duitstalige diertrainer Judith Schmidt. De workshops hebben verschillende thema's rond ezels en geiten.

Hier een greep uit de mogelijke workshops:

Ezelworkshop               Ezeltherapie

 

 

Klantenmeningen

 

Lees de meningen van onze klanten.

Klik hier

Zoover

 

laat een

beoordeling

achter op

Zoover

ACSI CampingCard

 

Profiteer van uw ACSI kortingskaart in het voor- en naseizoen!

Klik hier

Kwaliteitszegel


Camping Hohenbusch is trots op zijn kwaliteitszegel.

Klik hier