X
Menu
Boek vóór 10 januari 2019
en ontvang een vroegboekkorting!

8 = 6 voor huuraccommodaties

In het voor- en naseizoen ontvangt u 2 gratis nachten!

  • Van 26 april tot 29 mei 2019
  • Van 10 juni tot 5 juli 2019
  • Van 1 tot 30 september 2019
meer informatie

 

8 = 6 voor huuraccommodaties

Kampeer-spaarweken in 2019

in de periode van 29-03 tot 22-05  en van 01-09 tot 03-11

twee nachten verblijven = de derde nacht gratis

Ook geldig indien u langer als twee nachten wilt kamperen. Reserveren voor deze actie is niet noodzakelijk. Wilt u toch reserveren dan is deze actie niet combineerbaar met de vroegboekkorting. Geldig op alle plaatsen m.u.v. de plaatsen met privé sanitair.
Kampeer-spaarweken in 2019

Huuraccommodatie met huisdier

Enkele van onze huuraccommodaties zijn gereserveerd voor gasten die graag hun huisdier mee willen nemen op vakantie.  

meer informatie

Huuraccommodatie met huisdier

Openingstijden

Openingstijden camping 2019 :
29-03-2019 t/m 03-11-2019

Stacaravans beschikbaar :
26-04-2019 t/m 30-09-2019

Appartementen beschikbaar :
het hele jaar door

Zwembad is geopend :
30-05-2019 t/m 31-08-2019

Openingstijden
 

Korte beschrijving

Camping Hohenbusch is gelegen aan de rand van de Belgische Ardennen, de Oostkantons, in de driehoek België, Luxemburg en Duitsland.

Camping Hohenbusch (in de Ardennen - België) is een familiebedrijf, in 1977 gestart, door de Noord-Hollandse pioniers Wim en Willy Bruin met hun toen nog jonge kinderen.
Zij toverden de destijds afgekeurde camping met oude boerderij om tot een mooie familie camping. Jaar in en uit werkten wij aan de opbouw, de verbetering en de vernieuwingen op ons terrein.
Wij zijn er trots op dat wij door de ANWB 4,5 sterren ontvingen.

Verwarmd zwembad
Het zwembad is altijd open vanaf hemelvaartsdag tot 31 augustus. Er is een peuterbad voor de kleintjes, een ondiep gedeelte voor kinderen en een whirlpool.

Wifi op de camping
Wie wil vandaag de dag nog internet missen in zijn vakantie?  Daarom is voor uw gemak draadloos internet op de gehele camping.

Horeca
Op de camping zelf bevindt zich een uitstekende taverne waar u terecht kunt voor een dagschotel, snacks en afhaalmaaltijden. Hier zijn ook dagelijks verse broodjes verkrijgbaar.
De taverne "Am Hohenbusch" is het hele jaar open, buiten het hoogseizoen op maandag en dinsdag gesloten. Bij de entree van de camping ligt het hoofdgebouw waar geheel ingerichte appartementen zijn ondergebracht. Voor meer informatie: www.amhohenbusch.be

Sanitair
Het luxe sanitairgebouw is verwarmd en compleet met baby-room, een badkamer voor mindervaliden en twee familie-badkamers (voor iedereen toegankelijk).
Er is ook een wasserette met wasmaschines en drogers aanwezig, centrifuge en strijkgelegenheid zijn gratis!

Kinderanimatie
Activiteiten zoals bijvoorbeeld Bingo, aquagym, films, kinderdisco, springkasteel enz.
Kinderanimatie met Aartje Twinkel en Suus dit jaar van 13 juli t/m 16 augustus 2018.

Kamperen
Het kampeerterrein is in terrassen ingedeeld. Er kan gekozen worden uit normale 100 m² kampeerplaatsen of comfortplaatsen van 150 m² en 175 m² met privé sanitair op de plaats. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen is het autovrije veldje met zandbak en speelveertoestellen. Wij hanteren flexibele aankomst- en vertrekdagen, u kunt dus zelf beslissen op welke dag u wilt aankomen of vertrekken.

Stacaravans te huur
Al onze huuraccommodaties zijn comfortabel en compleet ingericht, voor de bedden zijn synthetische dekbedden en hoofdkussens voorzien. Wij hechten er grote waarde aan dat u zich direct thuis voelt in de gehuurde stacaravan, een schone accommodatie is daarbij van groot belang. In de huuraccommodaties mag niet gerookt worden en er zijn alleen in somige types huisdieren toegestaan. Wij hebben flexibele aankomst- en vertrekdagen buiten het hoogseizoen.

Contact
GPS:
50° 14' 30'' N
06° 05' 35'' E
Afstand tot het circuit van Spa-Francorchamps: 30 km
Afstand tot het dichtstbijzijnde vliegveld: 90 km (Liège Airport)