X
Menu

3 = 2 ook in mei!

Tot 25 mei kunt u profiteren van de aanbieding: 3=2, 6=4, enz.
Boek 3 dagen, maar betaal er maar 2!
Deze aanbieding is geldig voor reserveringen vooraf en voor al onze kampeerplaatsen van 100m².

3 = 2 ook in mei!

Comfortplaats met privé-sanitair

Kamperen maar dan met de luxe van privé-sanitair.

Een eigen verwarmbare badkamer en afwasgelegenheid op de staplaats, dat is nog eens vakantie vieren! Dit type plaats is daarnaast extra groot (150m²) en heeft 10 ampère stroom + 6A extra voor het privé-sanitair.  Er zijn nog enkele plaatsen voor de zomervakantie, wacht niet meer te lang! 

Het gebruik van de ACSI- of CKE campingcard alsook arrangementen zijn op deze speciale plaatsen uitgesloten.

Comfortplaats met privé-sanitair

Nieuw in 2022!

  • Laadpalen voor elektrische auto's
  • Speelveldje met doel en basketbalkorf
  • Uitbreiding horeca met een mooie trendy aanbouw en gezellig terras (*)

Heropening Take-Away en terras: 16 april! De binnen-zitgelegenheid vermoedelijk op 25 mei. Deze laatste datum is onder voorbehoud. Andere eetgelegenheden zijn er voldoende op 5 km afstand.

Nieuw in 2022!

Actieperiode stacaravans zelfs in de Mei-vakantie

7 = 6 nachten  |  één nacht gratis ook in de mei-vakantie!
Boek nu één van onze nieuwste huuraccommodaties "Loggia"

geldig :
22/04 tot 25/05
06/06 tot 15/07
12/08 tot 02/10

 

Actieperiode stacaravans zelfs in de Mei-vakantie

360° foto's

Maak een virtuele bezichtiging van onze camping met 360° foto's!

360° foto's

Openingstijden

Openingstijden camping 2022: 01-04-2022 tot 06-11-2022 (14:00 uur)

Check-in kampeerders:
13:30 uur tot 17:00 uur
(Een latere aankomst is op alle dagen mogelijk tot max. 20:00 uur. Dit wel uitsluitend bij reservering en afspraak met de receptie)
Check-out tot 11:30 uur

Stacaravans beschikbaar: 22-04-2022 t/m 02-10-2022

Horeca open: 1 juli t/m 28 aug. dagelijks 
Buiten deze tijd om: maandag en dinsdag gesloten 

Openingstijden

Korte beschrijving

Camping Hohenbusch is gelegen aan de rand van de Belgische Ardennen, de Oostkantons, in de driehoek België, Luxemburg en Duitsland.

Camping Hohenbusch (in de Ardennen - België) is een familiebedrijf, in 1977 gestart, door de Noord-Hollandse pioniers Wim en Willy Bruin met hun toen nog jonge kinderen.
Zij toverden de destijds afgekeurde camping met oude boerderij om tot een mooie familie camping. Jaar in en uit werkten wij aan de opbouw, de verbetering en de vernieuwingen op ons terrein.
Wij zijn er trots op dat wij door de ANWB 4,5 sterren ontvingen.

Verwarmd zwembad
Het zwembad is altijd open vanaf hemelvaartsdag tot eind augustus. Er is een peuterbad voor de kleintjes en een ondiep gedeelte voor kinderen.

Wifi op de camping
Wie wil vandaag de dag nog internet missen in zijn vakantie?  Daarom is voor uw gemak draadloos internet op de gehele camping.

Horeca
Op de camping zelf bevindt zich een uitstekende taverne waar u terecht kunt voor een dagschotel, snacks en afhaalmaaltijden. Hier zijn ook dagelijks verse broodjes verkrijgbaar.
De taverne "Am Hohenbusch" is het hele jaar open, buiten het hoogseizoen op maandag en dinsdag gesloten. Bij de entree van de camping ligt het hoofdgebouw waar geheel ingerichte appartementen zijn ondergebracht. Voor meer informatie: www.amhohenbusch.be

Sanitair
Het luxe sanitairgebouw is verwarmd en compleet met baby-room, een badkamer voor mindervaliden en twee familie-badkamers (voor iedereen toegankelijk).
Er is ook een wasserette met wasmaschines en drogers aanwezig, centrifuge en strijkgelegenheid zijn gratis!

Kamperen
Het kampeerterrein is in terrassen ingedeeld. Er kan gekozen worden uit normale 100 m² kampeerplaatsen of comfortplaatsen van 150 m² en met privé sanitair op de plaats. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen is het autovrije veldje met zandbak en speelveertoestellen. Wij hanteren flexibele aankomst- en vertrekdagen, u kunt dus zelf beslissen op welke dag u wilt aankomen of vertrekken.

Stacaravans te huur
Al onze huuraccommodaties zijn comfortabel en compleet ingericht, voor de bedden zijn synthetische dekbedden en hoofdkussens voorzien. Wij hechten er grote waarde aan dat u zich direct thuis voelt in de gehuurde stacaravan, een schone accommodatie is daarbij van groot belang. In de huuraccommodaties mag niet gerookt worden en er zijn géén huisdieren toegestaan. Wij hebben flexibele aankomst- en vertrekdagen buiten het hoogseizoen.

Contact
GPS:
50° 14' 30'' N
06° 05' 35'' E
Afstand tot het circuit van Spa-Francorchamps: 30 km
Afstand tot het dichtstbijzijnde vliegveld: 90 km (Liège Airport)