X
Menu

***

Corona Informatie

Veelgestelde vragen:
Boeking, betaling en annulering

 

Heeft mijn vakantie straks wel kwaliteit?
In onze buurlanden Luxemburg en Duitsland geldt een mondkapjes plicht.  Dit is in België niet het geval; slechts daar waar de afstand niet gegarandeerd kan worden is het nodig en in het openbaar vervoer. Verder zijn open:

  • Alle winkels in de omgeving, restaurants en terrassen.
  • Campingfaciliteiten zoals sanitair, wasserette, broodshop en Horeca
  • Zwembad op de camping vanaf 1 juli
  • De toeristische attracties in de omgeving zijn nagenoeg allen geopend
  • De animatie kan op de geplande data doorgaan.

 

Als ik reserveer moet ik dan vooruit betalen?
Voor de kampeerplaatsen betaalt u in het voorseizoen 30% aan en in het naseizoen 0% (met uitzondering voor de plaatsen met privé sanitair, hier is de gehele som te betalen.
Voor het hoog- en tussenseizoen betaalt u de gehele som in het vooruit.
Huurt u een accommodatie, dan is voor alle verblijfsperiodes de gehele som vooruit te voldoen. Wij raden een annuleringsverzekering aan, let wel op: veel annuleringsverzekeringen dekken de geleden schade niet in geval van Corona.

 

Als ik reserveer maar ik bedenk me later, krijg ik dan mijn geld terug?
Nee, u ontvangt de reeds betaalde som niet terug. U bent daarnaast de rest van de verblijfsom verschuldigd indien u  binnen de twee weken voor aankomst annuleert.
Gasten die op dit tijdstip boeken weten dat de kans op een mogelijke opflakkering van het virus aanwezig is.  Gasten die hier erg onzeker over zijn vragen wij dringend om niet te boeken maar pas last-minute te beslissen.  Uiteraard zou er dan mogelijk geen beschikbaarheid kunnen zijn.

 

Stel er wordt onverwacht afgeraden op vakantie te gaan, hoe gaan jullie hier dan mee om?
Bij een negatief reisadvies ontvangt u uiteraard een voucher van 100% voor de betaling die u al gedaan heeft.  Deze tegoedbon is ruim 12 maanden geldig en ook overdraagbaar aan derden.

 

Ik heb in de twee weken voor mijn vakantie de bekende Covid-19 symptomen, moet ik thuis blijven? 
Ja! Zoek een arts op en laat u testen, uiteraard kunt u niet op vakantie als u hierna positief getest wordt.  Licht de camping onmiddellijk hierover in.  U ontvangt door het voorleggen van uw attest een voucher zoals boven beschreven voor de betaalde som. Dit na aftrek van de reserveringskosten van 9,50€

 

Ik heb tijdens mijn vakantie verdachte symptomen, wat moet ik doen?
Ga niet meer naar de faciliteiten en bel rechtstreeks met de receptie.  Wij zullen u  daarna over het op te volgen protocol inlichten.  Indien u naar huis moet ontvangt u een voucher over de niet genoten vakantiedagen.

 

Hygiëne maatregelen camping
Wij zijn er absoluut van overtuigd dat de camping een veilige buitenvakantie biedt.  Houdt echter afstand als u zich in onze faciliteiten begeeft en wacht bij drukte zo nodig even buiten. Wij stellen het op prijs als u, daar waar afstand houden moeilijk is, een mondkapje draagt maar dit is ieders eigen verantwoordelijkheid.  Overal vindt u desinfectie spray om voor- of na het mogelijk vasthouden van een klink uw handen te kunnen ontsmetten.  Verder doen wij er alles aan om de ruimtes schoon te houden.
Wilt u liever niet eten in de eetgelegenheid of op het terras dan kunt u desgewenst veilig vooraf online bestellen en betalen via: www.amhohenbusch-online.be ; uw afhaalmaaltijd staat dan klaar op het gewenste tijdstip.
Heeft u een huuraccommodatie gehuurd, dan zal ons schoonmaakteam deze op de dag van uw aankomst aan een hygiëne-controle onderwerpen.