X
Menu

Comfortplaats 150 m² met privé sanitair

Alle comfortplaatsen zijn groot en voorzien van een televisie-aansluiting (met een beperkt aantal nederlandstalige zenders). Daarnaast heeft u op deze plaatsen een 10 ampère stroomaansluiting. U kunt parkeren op uw eigen kampeerplaats.

Comfortplaats 150 m² met privé sanitair

Deze comfortplaatsen zijn extra ruim en beschikken over  een eigen luxe badkamer op de staplaats.  De badkamer is uitgerust met een douche met thermostaatkraan, toilet en wastafel en verwarming. Aan de buitenzijde van deze privé-unit is daarnaast een afwasgelegenheid voorzien.

Bij deze plaatsen gaat het om op het A-Veld gelegen staplaatsen. In 2021 breiden wij uit en beschikken in totaal over 5 plaatsen met privé sanitair.


Servicepaal

De plaatsen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting (10 ampère), waterkraan en afvoerputje.


Voor uw gemak:
In de diepvriezer van het toiletgebouw bevinden zich koelelementen die u vrij kunt gebruiken.
In de wasserette staan stofzuigers vrij ter beschikking.

Gas- en service artikelen
Bij de receptie is gas en campinggaz verkrijgbaar.
De gasflessen (5 kg) zijn voorzien van een uitwendige schroefdraad en passen op de meest gangbare gasflessen, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse en Duitse grijs/groene gasflessen voor kampeergebruik.
Wilt u zelf geen gas meenemen, bestel dan vooraf een gasfles bij uw reservering, zo weet u zeker dat er een fles bij aankomst voor u beschikbaar is.