X
Menu

Stacaravans te huur

Al onze huuraccommodaties zijn comfortabel en compleet ingericht en voorzien van synthetische dekbedden en hoofdkussens. Wij hechten er grote waarde aan dat u zich direct thuis voelt in de gehuurde accommodatie, schoon vinden wij daarbij van groot belang. In deze bijzondere coronatijden wordt iedere accommodatie hierop bijzonder gecontroleerd door ons reinigingsteam. Iedere nieuwe gast ontvangt bij aankomst een eigen wegwerp schoonmaaksetje.

Klik op de onderstaande button om de prijslijst als PDF te openen.

Stacaravans te huur
Stacaravan Type

Stacaravan Type "Malta"

De "Malta" is ingericht voor een gezin van 4 personen en voorzien van een ruim overdekt terras met comfortabele tuinset en BBQ.
In de ouderslaapkamer een 2p-boxspringbed, en in sommige kinderkamers is het onderste deel van het stapelbed opklapbaar zodat hier een kinderbedje geplaatst kan worden. De Malta heeft een eigen parkeerplaats en is centraal gelegen, direct bij speeltuin en dierenboerderijtje.

Voor gedetailleerde omschrijvingen en meer foto's 

Stacaravan Type

Stacaravan Type "Bali"

De "Bali" is een gezellige accommodatie met extra comfort en ruimte. Het overdekt terras met comfortabele tuinset, 2 ligfauteuils en BBQ en heeft een tuinhuisje voor extra bergruimte.
De ouderslaapkamer is voorzien van een 2p-boxspringbed; in de kinderkamer is het onderste deel van het stapelbed opklapbaar zodat er een kinderbedje geplaatst kan worden. De ligging is dicht bij speeltuin, dierenboerderijtje en zwembad. De Bali heeft een eigen parkeerplaats.

Voor gedetailleerde omschrijvingen en meer foto's 

Stacaravan Type 

Stacaravan Type "Ibiza"

De “Ibiza” is een gezellige accommodatie met de living in het midden van de caravan, de slaapkamers zijn zo niet direct naast elkaar gelegen. De stacaravans staan op royale staanplaatsen. De inventaris van de Ibiza is eveneens uitgerust met een combi-magnetron. Het ruime terras biedt plaats aan twee zithoeken: Een eethoek en ook een lounge-set.
De grote slaapkamer is voorzien van een  tweepersoons boxspringbed.

Voor gedetailleerde omschrijvingen en meer foto's 

Stacaravan Type “Loggia

Stacaravan Type “Loggia"

Nieuw sinds 2020 is de “Loggia”. De accommodatie heeft een moderne frisse uitstraling en beschikt over drie slaapkamers met maximaal zes slaapplaatsen. Er is een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. De “Loggia” heeft een goed gesorteerde keuken met magnetron en vaatwasser.  Er is een gezellig zitje op het deels overdekte veranda terras.  Buiten is er een tuinhuisje om wat extra spullen in op te kunnen bergen.

 

Voor gedetailleerde omschrijvingen en meer foto's

Stacaravan Type “Dahlia

Stacaravan Type “Dahlia"

De “Dahlia” is een zeer comfortabele 4 persoons accommodatie.  De stacaravan oogt door zijn trendy warme tinten uiterst gezellig.  Net als de “Loggia” heeft de “Dahlia” een ruim twee persoonsbed in de ouderslaapkamer van 160x200 cm.  De badkamer met douche en wastafel heeft een haardroger, er is een apart toilet.  De keuken is voorzien van een magnetron. Buiten is een tuinset en twee ligstoelen voorzien.  Deze stacaravans zijn geplaatst op grote staplaatsen met een tuinhuisje en eigen parkeerplaats.

Voor gedetailleerde omschrijvingen en meer foto's