X
Menu

Stacaravans te huur

Al onze huuraccommodaties zijn comfortabel en compleet ingericht en voorzien van synthetische dekbedden en hoofdkussens. Wij hechten er grote waarde aan dat u zich direct thuis voelt in de gehuurde accommodatie, schoon vinden wij daarbij van groot belang. In deze bijzondere coronatijden wordt iedere accommodatie hierop bijzonder gecontroleerd door ons reinigingsteam. Iedere nieuwe gast ontvangt bij aankomst een eigen wegwerp schoonmaaksetje.

Klik op de onderstaande button om de prijslijst als PDF te openen.

Stacaravans te huur

Bekijk onze stacaravans

Door op de stacaravan te klikken, kunt u direct de beschikbaarheid bekijken en uw reservering plaatsen.

Dahlia
2-4 pers.

In dit nieuwe en trendy vakantieverblijf zult u van een heerlijke vakantie kunnen genieten. Geniet van het comfort wat de Dahlia u te bieden heeft. Zoals o.a. een bed van 160 x 200 cm in de ouder slaapkamer, een moderne badkamer met haardroger, radiatoren in elke ruimte of de flat screen televisie. De Dahlia is daarnaast op een ruime staplaats gelegen met eigen parkeerplaats.

Bali
2-5 pers.

De Bali is een comfortabele en gezellige accommodatie voor 2-5 personen. Een ruime living met aparte eethoek en een compleet ingerichte keuken. De ouderslaapkamer is voorzien van een 2-persoons boxspringbed, in de kinderkamer een stapelbed en een apart bed. Buiten een beklinkerd terrasje met comfortabele tuinset, een tuinpaviljoentje, BBQ, 2 ligstoelen en een parasol om te kunnen gebruiken op het grasgedeelte. Verder een tuinhuisje om wat extra ruimte in op te kunnen bergen en een eigen parkeerplaats bij de caravan.

Horizon
2-4 pers.

De Horizon is een knusse accommodatie en voorzien van een living met aparte eethoek en een keuken met 4 persoons inventaris. De ouderslaapkamer heeft een 2-persoons bed, de kinderkamer is voorzien van een stapelbed. Buiten is er een afgebakend tuintje met terras partytent en tuinset. De plaats is voorzien van een tuinhuisje om wat extra spullen in op te bergen. De auto kan men parkeren op de plaats van de huuraccommodatie zelf. 

Ibiza
2-5 pers.

De Ibiza is voorzien van veel comfort. De ruime living met veel bergruimte en een eethoek en de moderne keuken maken het tot een gezellig vakantieverblijf. Uiteraard is de Ibiza voorzien van een badkamer en uitgerust met een complete inventaris, dekbedden en hoofdkussens. De grote slaapkamer is voorzien van een boxspring-bed. De tweede slaapkamer beschikt over 3 slaapplaatsen. Bij de stacaravan hoort een betegeld terras met een luxe tuinset, grote parasol, een tuinhuisje en een parkeerplaats voor uw auto.

Jamaica
2-6 pers.

De Jamaica is met een binnenhoogte van 2,12 m net iets hoger als de standaard stacaravan, wat van voordeel kan zijn voor grotere mensen. Verder biedt de Jamaica alle mogelijke comfort. De living met verwarming, veel bergruimte en een eethoek maken het tot een prima vakantieverblijf. Uiteraard is de Jamaica voorzien van een badkamer en heeft daarnaast een separaat toilet. De ouder-slaapkamer is voorzien van een twee-persoonsbed. De tweede slaapkamer beschikt over twee aparte bedden. Daarnaast is er een bank waar eventueel nog een tweepersoons bed van gemaakt kan worden. Bij de stacaravan hoort een betegeld terras met een tuinset, partytent en een tuinhuisje. De Jamaica is gelegen op een hoekplaats, in de buurt is een parkeerplaats voor uw auto.

Loggia
2-6 pers.

De stacaravan “Loggia”, lijkt met zijn moderne uitstraling eerder op een klein chalet. De accommodatie heeft een fris interieur en beschikt over drie slaapkamers met maximaal zes slaapplaatsen. Er is een slaapkamer met twee losse bedden en een slaapkamer met een twee persoonsbed. Één slaapkamer heeft een één persoonsbed en een tweede één persoonsbed die onder het bed vandaan geschoven kan worden. Dit geeft de mogelijkheid om eventueel een campingbedje voor een kleintje te plaatsen. De “Loggia” heeft een badkamer met douche en een apart toilet en een goed gesorteerde keuken met afwasmachine en magnetron. Er is een gezellig zitje op het deels overdekte veranda terras. Buiten is er een tuinhuisje om wat extra spullen in op te kunnen bergen. De auto kan men parkeren op een dichtbij gelegen parkeerplaats.

Mallorca
2-5 pers.

De Mallorca is een comfortabele en gezellige accommodatie voor 2-5 personen. De caravan is voorzien van een ruime living met aparte eethoek en een compleet ingerichte keuken. De ouderslaapkamer heeft een 2-persoons boxspringbed, in de kinderkamer een stapelbed en een apart bed. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig voor 5 personen. Buiten is een houten terras met een tuinset en een parasol alsook een ruim tuinhuisje om wat extra spullen in op te bergen. De Mallorca is gelegen op een hoekplaats, de auto kan men parkeren op een dichtbij gelegen parkeerplaats.

Malta
2-4 pers.

De Malta heeft 2 slaapkamers met in totaal 4 slaapplaatsen. De ouderslaapkamer is voorzien van een boxspring-bed en de kinderkamer van een stapelbed. De caravan beschikt over een badkamer met douche en toilet. De gezellige living en de complete inventaris laten niets te wensen over. Het betegelde terras met comfortabel tuinset en partytent maken het geheel compleet. Uw auto kunt u parkeren bij de stacaravan, daarnaast heeft type Malta een centrale ligging achter het zwembad en de speeltuin en is niet ver gelegen vanaf de kinderboerderij.