Tips in de omgeving

Dagje uit

Voor jong en oud is er in de Ardennen genoeg te beleven! Ontdek de leukste uitjes en ervaar onze tips zelf. Een dagje dierentuin, naar het zwembad of misschien zelfs naar de kartbaan? 

Plopsa Coo

Plopsa Coo

Tip voor gezinnen!

Ontdek het apeneiland, ga bobsleeën, vlieg met de fiets of glij van de Dinosplash. Voor kinderen is Plopsa Coo een echte aanrader tijdens de vakantie.
E-steppen in de Ardennen

E-steppen in de Ardennen

Een droom die uitkomt

Huur een e-step en verken de omgeving tijdens een leuke tour in de omgeving. Doorkruis de bossen, volg het water en beleef een tocht om niet meer te vergeten.
Karten met het hele gezin

Karten met het hele gezin

Wie is de ultieme winnaar?

Vlakbij de camping kun je de uitdaging aangaan en een wedstrijd karten met het hele gezin. Geniet van een gezellige dag vol plezier!
Thermes de Spa

Thermes de Spa

Even helemaal tot rust komen en genieten van het moment, daarvoor is de Therme perfect. Heerlijk baden, de Hammams ontdekken en volledig relaxen.
Race circuit Spa

Race circuit Spa

Ervaar het zelf

Neem een rondleiding over het circuit in Spa of volg een leuke cursus in een eigen auto, dat is natuurlijk een uitje die nooit meer vergeten wordt!
Naar de dierentuin

Naar de dierentuin

Bezoek Eiffel Tiergarden

Een dagje naar de dierentuin is altijd een groot succes tijdens de vakantie. Over de grens in Duitsland ligt Eifel Tiergarden en wij kunnen dit dierenpark aanraden.