Prachtig vakantiehuisje in de Ardennen

Ultiem genieten in een vakantiehuisje in de Ardennen doe je op Camping Hohenbusch. Ontdek de omgeving, geniet van het prachtige uitzicht en koel af in het zwembad. Het is een heerlijke vakantie voor de hele familie.

Kies jouw vakantiehuisje

Online boeken

Het leukste vakantiehuisje in de Ardennen

De Ardennen is prachtig en je kan er een hele fijne vakantie beleven, maar het is natuurlijk ook belangrijk om een mooi vakantiehuisje in de Ardennen te hebben. Wij bieden verschillende accommodaties tot zes personen. Ben je met meer? Kies dan voor twee vakantiehuisjes! De accommodatie Loggia is een moderne accommodatie met drie slaapkamers. Deze accommodatie is perfect vakantiehuisje in de Ardennen, want er is een vaatwasser en een ruim (deels) overdekt terras waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten.

Een andere accommodatie is de stacaravan Ibiza. Dit vakantiehuisje geeft veel comfort door de ruimte in de accommodatie. Denk hierbij aan veel bergruimte, een ruime keuken en de stacaravan heeft een extra sanitair en een luxe tuinset. Je kunt hier optimaal genieten van een heerlijke vakantie met vijf personen. Kom helemaal tot rust.

De vierpersoons vakantiehuisjes hebben allemaal eigen voordelen. Ga je voor een moderne inrichting en een wonderschoon uitzicht of een centrale ligging van het vakantiehuisje in de Ardennen, ideaal voor kinderen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor twee personen zijn er nog luxe appartementen en suites boven de horecagelegenheid. Deze accommodaties zijn perfect voor het ontspannen en baden in luxe. Zo ervaar je een heerlijke vakantie op ons vakantiepark in de Ardennen.

Direct boeken

Uniek vakantiepark in de Ardennen

Heb je de fijne faciliteiten al ontdekt? Bij het vakantiehuisje in de Ardennen geniet je van heerlijke faciliteiten en ervaar je een gezellig en knus gevoel op de camping. Beleef een heerlijke vakantie vol gezelligheid en een prachtige omgeving.

Wandelen rondom de camping

Rondom jouw vakantiehuisje in de Ardennen kun je prachtig wandelen. Ontdek de routes en kijk ook zeker eens bij de receptie, daar hebben we allerlei foldertjes liggen van leuke wandel- en fietsroutes in de Ardennen liggen. Wandel door natuurpark Hoge Venen, trotseer de Ardennen met het hele gezin met de speciale routes voor gezinnen met kinderen of stippel zelf een route uit aan de hand van het wandelknooppunten netwerk. 

Ontdek de mogelijkheden

Zijn er laken- en handdoekpakketten te huur voor de accommodatie?

Gelieve zelf uw dekbedhoezen en handdoeken mee te nemen. 

Waarom betaal je een borgsom voor huuraccommodaties?

De te betalen borgsom van € 70 dient voor eventuele schade en voor het schoon achterlaten van de accommodatie. Is alles in orde en schoon, dan kunt u de betaalde borgsom binnen een week na vertrek weer terugverwachten op uw rekeningnummer.

Mogen wij een tent naast de huuraccommodatie plaatsen?

Om het gazon ook voor de volgende huurders mooi te houden, is het plaatsen van tentjes niet toegestaan.

vakantiehuisje Ardennen

Jouw vakantiehuisje met zwembad

Op de camping is er een prachtig zwembad waar jong en oud heerlijk kan afkoelen. Baantjes trekken of lekker spelen met de kinderen, alles is mogelijk. De peuters hebben een speciaal badje met een miniglijbaan en er is een speelhoekje. Ontspan in de bijbehorende Jacuzzi en ervaar een vakantie om niet meer te vergeten. Zijn je kinderen lekker aan het spelen? Dan kun je altijd plaatsnemen op de vele ligbedjes rondom het zwembad.

Bezoek de kinderboerderij

Op de camping hebben we ook een kinderboerderij. Op de kinderboerderij kun je de geitjes ontmoeten en knuffelen als ze dat willen. Leer de geitjes alvast kennen op de kinderboerderij pagina, hier staan ze allemaal en kun je ze alvast bij naam leren kennen.

Uit eten in de Ardennen

Op de camping kun je heerlijk uit eten of gezellig borrelen bij Am Hohenbusch. Neem plaats op het terras of ga gezellig binnen zitten. Je kunt kiezen voor een heerlijke dagschotel, onze huisgemaakte gerechten of afhaalmaaltijden. Ook kun je hier in de ochtend broodjes afhalen als je die besteld had.

 Boek jouw vakantiehuisje in de Ardennen

Ben jij helemaal overtuigd van een heerlijke vakantie in een vakantiehuisje in de Ardennen? Kom genieten en ervaar een gezellige tijd in op prachtige natuurcamping in de Ardennen. Zien we je snel?

Direct boeken