Genieten op het vakantiepark in de Ardennen

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiepark in de Ardennen? Geniet van een prachtig uitzicht op jouw eigen kampeerplaats of geniet van een heerlijke vakantie in een van de stacaravans.

Online boeken

Kamperen in de Ardennen

Onze camping ligt midden in de Belgische Ardennen. Je kunt hier prachtig wandelen, fietsen en natuurlijk kamperen. Er zijn verschillende kampeerplaatsen voor ieder wat wils. Zo kun je helemaal tot rust komen op de autovrije kampeerplaats van 100m², dit is natuurlijk ideaal als je kinderen mee hebt.  

Als je van privacy houdt raden we de kampeerplaats 100m² aan. Hier heb je door een groene haag net even iets meer privacy, ook kun je hier de auto op de kampeerplaats kwijt. Gaat u voor luxe kamperen in de Ardennen? Kies dan voor privé sanitair en een plaats van 150m², dit is ideaal voor de liefhebbers.

Boeken

Ultiem vakantiepark Ardennen

Een vakantiehuisje op het vakantiepark in de Ardennen is natuurlijk ook een heerlijke manier om vakantie te vieren. Kies voor één van de vele unieke stacaravans en accommodaties. De accommodaties zijn tot maximaal 6 personen, dus het is ideaal voor een gezin.

De moderne accommodatie Daliah is bijvoorbeeld perfect voor als je een luxe en moderne accommodatie met een prachtig uitzicht zoekt. Deze accommodatie heeft een ruime staanplaats en een eigen parkeerplaats.

De andere accommodaties hebben stuk voor stuk allerlei leuke voordelen en voor ieder gezin is er wel een stacaravan die bij de familie past! Wil jij deze vakantie verblijven in een chalet in de Ardennen? Kom gezellig naar Camping Hohenbusch.

Accommodatie kiezen

Ervaar het vakantiepark

Op het vakantiepark in de Ardennen is genoeg te beleven voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan de gezellige kinderboerderij en ontmoet Happy, Doutzen, Heidi en nog veel meer andere geitjes. Ook Tom & Jerry zijn altijd op ons terrein te vinden, ze houden alles goed in de gaten.

Daarnaast hebben we voor kinderen leuke sport en spel mogelijkheden, zo kunnen kinderen makkelijk vriendjes en vriendinnetjes maken.

Geniet van een heerlijke middag op het terras of kom in de avond een lekker hapje eten bij Am Hohenbusch. Dit zit aan de camping vast en je kunt hier genieten van een heerlijke dagschotel, frituur of gewoon afhaalmaaltijden. In het hoogseizoen is de horeca dagelijks geopend en in het laagseizoen woensdag tot en met zondag.

Vakantiepark Ardennen

vakantiepark Ardennen

Camping met zwembad in de Ardennen

Voor jong en oud hebben we een prachtig zwembad waar iedereen heerlijk in kan afkoelen. Er zijn twee baden, een voor peuters en een voor diep bad. Verder is er nog een terras en een speelhoek, zo kun je hier wel een lekker middagje doorbrengen. Geniet van verkoeling in het buitenzwembad. Tip: Ga ook een keer in het donker zwemmen, dat is echt een unieke ervaring. Het zwembad is geopend van Hemelvaart tot eind augustus. Zo kan jouw ervaring op ons vakantiepark in de Ardennen met zwembad niet meer stuk! 

Ontdek de omgeving

Rondom het vakantiepark Ardennen is ook genoeg te beleven. Denk hierbij aan leuke steden, prachtige wandel- en fietsroutes, gezellige uitjes voor het gezin, maar ook de lokale activiteiten zoals markten, tentoonstellingen, rondleidingen en vele andere evenementen.

Een echte aanrader is natuurlijk E-steppen in de Ardennen, hierbij step je elektrisch door de natuur, langs het water en verken je de directe omgeving rondom het vakantiepark. Een andere aanrader is natuurlijk naar het circuit bij Spa! Volg een cursus, neem een unieke rondleiding of ga zelf de baan op. Er is genoeg te beleven op Spa, dus sla dit leuke uitje zeker niet over. Daarnaast zijn er nog een aantal prachtige fietstochten die je zelf kan uitstippelen of een tocht van andere fietsers fietsen.

Ben jij helemaal overtuigd van een prachtige vakantie op het vakantiepark in de Ardennen? Boek jouw verblijf en geniet van een heerlijke tijd in de Belgische Ardennen!

Vakantie boeken